Etusivu


SKKL- Helsingin piiri


Jäsenet


HELSINGIN AVOIMET 2018 HELSINKI OPEN 2018

  ILTAJUHLA / GALA DINNER
  HAVAINTOESITYSTEN AIKATAULU/DEMONSTRATION SCHEDULE
  KILPAILIJAT / COMPETITORS
  TUOMARIT/JUDGES
  KILPAILUKOMITEA/COMPETITION COMMITTEE

Vuoden 2018 Kaunein morsiuskimppu -näyttely


Helsingin Avoimet - Helsinki Open


Vuosikokous 2018


Yhteydenotto


Linkit


Palaute 

Kilpailun elintärkeät henkilöt ovat osaavat tuomarit. Helsingin Avoimissa on käytössä suljettu arviointi, eli tuomarit eivät tiedä, kuka minkäkin työn on tehnyt.

Tuomariston puheenjohtajana toimii Tuija Näriäinen. Tuija on kansallinen tuomari, floristiikan kouluttaja ja kilpaillut ja tuomaroinut niin Suomessa kuin ulkomailla.

 

Tuomaristossa on myös erityisopettaja Heidi Stubb. Heidi on kansallisen tuomaripätevyyden lisäksi suorittanut mm. kansainvälisen European Master of Floral Design -tutkinnon ja on pohjakoulutukseltaan suunnitteluhortonomi ja floristi. Kilpailukokemusta löytyy Heidinkin taustalta.

Kansainvälinen tuomari on puolalainen Karolina Ladyzynska-Skrzypek. Karolina on floristimestari, kansallinen tuomari ja Florintin teknisen komitean jäsen. Kuten muillakin tuomareilla,  Karolinalla niin ikään on omakohtaista kokemusta kilpailemisesta.

//

Amongst the most crucial people in a competition are the judges. In Helsinki Open the judges won't know  which competitor made which task.

The president of judges is Tuija Näriäinen. She is a national judge, vocational educator and has competed and acted as a judge both nationally and internationally.

Special needs teacher Heidi Stubb is a national judge and has amongst other things studies as a European Master of Floral Design. She is a planner-horticulturist and a florist. Heidi also has a background in competitions.

International judge comes from Poland and she is Karolina Ladyzynska-Skrzypek. She is a master florist, national judge and a member of Florint's technical committee. As all the other judges, Karolina also has experience in competing.

 

Tekniikkatuomarit

Helsingin Avoimissa on tänä vuonna kaksi tekniikkatuomaria. Tiina Räihä, kouluttaja ja kansainvälinen tuomari sekä Jenniina Tiikkainen, kouluttaja ja kansallinen tuomari, arvioivat kilpailussa nimenomaan tekniikkaa kilpailutyön 2 osalta.

 

//

This year helsinki Open has two technical judges. Tiina Räihä, vocational educator and international judge together with Jenniina Tiikkainen, vocational educator and national judge, will concentrate on technique in competition task 2.