Etusivu


SKKL- Helsingin piiri


Jäsenet


HELSINGIN AVOIMET 2018 HELSINKI OPEN 2018


Vuoden 2018 Kaunein morsiuskimppu -näyttely


Helsingin Avoimet - Helsinki Open

  Helsingin Avoimet-historiaa
  Helsingin Avointen Voittajat
  HELSINKI OPEN 2017
  HELSINGIN AVOIMET 2015 HELSINKI OPEN 2015
  HELSINGIN AVOIMET 2014 HELSINKI OPEN 2014
  Helsingin Avoimet 2013
  Helsinki Open 2009

Vuosikokous 2018


Yhteydenotto


Linkit


Palaute 

Helsingin Avoimet

`Kukkaloistoa Finlandia-talossa` -näyttelyt olivat saaneet herätetyksi yleisön mielenkiinnon. Järjestelyihin oli Helsingin piirin rinnalle tullut Puutarhaliitto r.y. Voimavarojen lisäännyttyä hanketta voitiin kehittää ja laajentaa. Kevään 1981 näyttelylle päätettiin varata koko Finlandia- talo, kaikkine saleineen ja ravintoloineen. Samalla laajennettiin koko näyttelyn sisältöä, mukaan tuli nyt koko puutarhasektori. Tällä kertaa Helsingin piirin pääasialliseksi tehtäväksi jäi järjestää yleiset kukkasidontakilpailut, jotka kulkivat nimellä Helsingin mestaruuskilpailut. Niihin voivat osallistua kaikki liiton jäsenliikkeet maan joka puolelta. Kilpailu oli kaksiosainen, kaikille avoin karsintakilpailu 21.3. ja sen kuusi parasta sitojaa pääsi kamppailemaan finaalissa, joka pidettiin 22.3. Molemmissa osuuksissa sidottiin kaksi työtä, neljästä työstä vain yksi oli ennalta valmisteltu.
Helsingin piirin johtokunta päätti, että karsintakilpailu on samalla piirin mestaruuskilpailu. Ensimmäiset Helsingin piirin avoimet olivat Helsingin piirille juhlaa, Niko Anttila voitti yleiskilpailun sekä piirimestaruuden. Anita Markkanen oli molemmissa kakkosena, piirin kilpailun kolmas oli Astrid Fredriksson ja yleiskilpailun pronssin vei turkulainen Aija Liesegang.
Kilpailijoita oli kaikkiaan 22 - maan eri puolilta kuten oli toivottukin. Näyttely oli menestys, kävijämäärä nousi noin 25 000 henkilöön, Helsingin piiristä 19 liikettä esitteli yhteisosastolla omia taitojaan.

Helsingin Avointen Voittajat